Pampeliška lékařská kořen, 50 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 zakazuje sdělovat informace o účincích našich výrobků na lidský organismus.
Pampeliška lékařská – kořen je obvykle součástí směsí podporujících látkovou výměnu a trávení, stimuluje funkci jater a žlučníku, může rozpouštět ledvinové kameny. Snižuje také hladinu krevního cukru a příznivě působí při otocích. Mírně povzbuzuje celý organismus.
Podrobné informace o použití suroviny hledejte v odborné literatuře (herbářích).
Obvyklá příprava kořene je odvar:
1 – 2 lžičky vařit 5 – 10 minut, pak zchladit a pít.
Uchovejte v suchu při teplotě 5 – 25°C!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.